TRAPLIFT HUISLIFT STOELLIFT

traplift huislift stoellift trappenliften treppenlifte trap lift
START TRAPLIFTEN WAT NOG MEER ? CONTACT
Reacties van trapliftbezitters

Al jaren lang was ik niet meer boven geweest, traplopen ging niet meer, ik sliep beneden dankzij een traplift kan ik ons huis weer volwaardig bewonen ....

Een geweldig cadeau van mijn kinderen deze traplift, ik kan nu mijn hobby weer uitoefenen ....

Dit had ik eerder moeten doen... ik wist niet dat een traplift betaalbaar was en zo snel geplaatst ....

Onderzoek
Eťn van de deskundige adviseurs van de leverancier komt bij u op bezoek, stelt uw behoeften vast, meet uw trap op en kijkt welke traplift het best bij u past. Als u vragen heeft kunt u ze altijd aan de experts van de leverancier stellen. De expert geeft u een vrijblijvende offerte voor de volledige installatie. Vervolgens bent u nergens toe verplicht. Trappen met hoeken en bochten vereisen vanuit veiligheidsoverwegingen een grondiger onderzoek. Om een perfect passende rail voor uw trap te ontwerpen maken we alleen gebruik van de nieuwste apparatuur.
Ontwerp
Wanneer uw behoeften in kaart zijn gebracht kan u een definitieve offerte voor de installatie van de traplift ontvangen. Indien u vervolgens tot aanschaf overgaat wordt de rail speciaal voor uw trapsituatie op maat gemaakt. De leverancier maakt de rail precies op maat voor uw trap. De traplift kan dus langs bochten, gangen, overlopen en (trap)portalen worden aangelegd.
Levering
Elke leverancier fabriceerd de traplift op maat om ervoor te zorgen dat elk onderdeel aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoet. Een rechte traplift kan meestal uit voorraad geleverd worden. Een traplift met bochten wordt normaal gesproken binnen een aantal weken na bestelling geleverd.
Meer...


scootmobiel, rolstoel, rollator, traplift, electro fiets, speciale fiets, aanhanger, kleding, accu's, accessoires, staop stoelen, bakfiets, driewielfiets verzekering. Vraag een offerte.

Scootmobiel
Scootmobielen worden verkocht (nieuw of occasions) met garantie. Vaak merk onafhankelijk dus u vindt bij alle merken en modellen alsmede 3 wiel scootmobiel, 4 wiel scootmobiel en opvouwbare scootmobiel bij sommige leveranciers. Ook speciale modellen als: 2 zits scootmobiel en overdekte scootmobielen. Het programma is compleet !
Verhuur
Tijdelijk een scootmobiel nodig voor vakantie of revalidatie... voor een klein bedrag kunt u een scootmobiel huren: standaard model of een extra zware of opvouwbare modellen

Rolstoel
Het assortiment rolstoelen bestaat uit gebruikte en nieuwe rolstoelen en wanneer een gebruikte rolstoel verkocht wordt, is deze geheel nagekeken en voldoet aan alle eisen en verwachtingen. Een garantie van 3 maanden op de aankoop is vaak vanzelfsprekend ( m.u.v. accu's) Tevens kunt u een verzekering afsluiten voor u rolstoel of scootmobiel en leveren accu's voor bijna alle merken. Wanneer u niet in staat bent om uw rolstoel zelf af te halen, dan bezorgen de meeste leveranciers in geheel Nederland met een eigen koerier dienst.

Rollator
Veel leveranciers hebben veel rollators ( nieuw of gebruikt) in voorraad zult u zeker slagen de juiste rollator te kiezen die aansluit bij uw wensen. Het assortiment bestaat uit standaard modellen maar ook lichtgewicht en/of opvouwbaar. Natuurlijk in verschillende kleuren en al of niet met mandje of tas.

Traplift en Huislift
Trapliften en huisliften geven u weer bewegingsvrijheid in het hele huis, alle verdiepingen zijn weer bereikbaar. Zonder hulp kunt u weer het hele huis bewonen. Tegenwoordig zijn trapliften veilig en gemakkelijk en u zult snel vertrouwd raken met de bediening. Soms is ook het buiten plaatsen van een traplift mogelijk.
  Nederland

Fiets
Speciale fiets
Met drie of 4 wielen uitgevoerd met of zonder bak (bakfiets). De bakFeetz is een trendy design fiets met een grote stabiliteit. De 3/4 wielen maken het mogelijk dat u gewoon kunt blijven zitten bij bijvoorbeeld een stoplicht. De unieke voorwiel ophanging zorgt voor grote wendbaarheid in het dagelijkse verkeer. In de houten bakken kunnen de kinderen veilig in gordels meegenomen worden. Met de ‘ladder’ aan de voorkant kunnen de kinderen zelf in de bak klimmen. Voordelen : veilig, stabiel, zeer wendbaar.


Nederland

Elektrische fiets (Elobike)
Dit zijn fietsen die u door toepassing van een elektrische ondersteuningsmotor het gevoel geven dat u altijd de wind in de rug heeft. Hierdoor legt u met dezelfde inspanning moeiteloos een tweemaal zo grote afstand af. De elektrofiets is sinds enkele jaren op de markt en geniet grote populariteit onder met name 50-plussers en gebruikers met een lichte fysieke beperking. De elektrofiets biedt hun de mogelijkheid goed mobiel te blijven.
Maar: ook voor jongere gebruikers zijn er tegenwoordig diverse modellen verkrijgbaar.

  Nederland
 Nederland
 Nederland
  Nederland
Aanhanger
Complete mobiliteit met de handige aanhanger voor scootmobiel of rolstoel. U bent nu absoluut onafhankelijk met deze scootmobiel aanhanger met uniek laden en lossen systeem zonder moeite of kracht inspanning. De oplossing voor trips en vakantie met uw scootmobiel of rolstoel. Ook te Huur deze scoormobiel, rolstoel aanhanger
Scootmobiel garage
Uw scootmobiel of rolstoel droog en stofvrij parkeren, hier is de oplossing. Met enkele lichte handgrepen rijd u naar binnen en sluit u de scootmobiel box weer. Degelijk onderhoudsvrij en netjes uw scootmobiel stallen.


Kleding en accesoires
Kleding voor scootmobiel en Rolstoel, Hoezen voor scootmobiel en rolstoel, Schootkleed voor scootmobiel en rolstoel, Regencape voor scootmobiel en rolstoel, Beschermhoes voor zitting scootmobiel en rolstoel, Afdekhoes voor scootmobiel, Voetenzak voor scootmobiel en rolstoel, Scootmobiel garage, Accu's voor scootmobiel en rolstoel, Oprijplaten vor scootmobiel.

Staop Sta op stoelen
Makkelijk opstaan en optimaal genieten van uw stoel? Dat kan met gemakkelijke sta op fauteuils. Door een druk op de knop komt de fauteuil omhoog zodat u niet diep door de knieŽn hoeft te zakken. Bij het opstaan ondersteunt de stoel u. U hoeft geen kracht uit te oefenen. Uw lichaam wordt ontzien en opstaan kost minder energie. Dankzij de staop functie komt u gemakkelijk uit uw stoel overeind. De comfortabele fauteuils kunnen gemakkelijk in verschillende posities gezet worden. De kantel - verstelling zorgt voor optimale ontspanning.
Er zijn verschillende modellen in verschillende designs zodat ze perfect bij uw interieur passenVerzekering
Sluit uw scootmobiel of rolstoel verzekering af bij unigarant.

 

goedkope traplift
Ik ben blij dat mijn ouders gekozen hebben voor een traplift..
Installatie
Trapliften worden aan de traptreden gemonteerd en niet aan de muur. De installatie is daarom snel en eenvoudig en laat geen rommel achter. De experts van de leveranciers installeren uw traplift met zo min mogelijk overlast en op een tijdstip dat u schikt. Installatie duurt hooguit een dag. Voordat ze weggaan, testen de monteurs de traplift uitvoerig totdat ze er zeker van zijn dat hij perfect functioneert. Vervolgens leggen ze u precies uit hoe hij werkt.

U krijgt daarnaast een handleiding waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe u de traplift gebruiken moet.

Gemakkelijk en goedkoop onderdelen en accessoires bestellen voor uw scootmobiel rolstoel of rollator, Een ruim assortiment in: banden, accu's, kleding, hoezen, kussens, verlichting, voetenzak, regencape, kruk of stokhouder enz. enz..